Kontakt mig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

CP14 650x450 video thumbnail
 
Carpeople

En fri forhandler- og værkstedskæde

CarPeople er en fri, landsdækkende forhandler- og værkstedskæde med mere end 60 medlemmer. Vi er professionelle og veluddannede, og vi vægter kvalitet og kundeservice meget højt, når du afleverer din bil hos os. Det er derfor vi siger, at vi er CarPeople, og navnet forpligter.

FIND VÆRKSTED

Veluddannede mekanikere

Uanset hvilket værksted du besøger, vil du opleve veluddannede og erfarne bilfolk. Vores mekanikere videreuddannes løbende og opdaterer kompetencerne med et af markedets stærkeste uddannelsesforløb. Det er din tryghed for, at din bil er i kompetente hænder.
FIND VÆRKSTED

Service og reparation uanset mærke

Som fri forhandler- og værkstedskæde udfører vi service og reparation uanset mærke. Værkstederne er udstyret med det nødvendige værktøj og specialudstyr og ikke mindst adgang til bilernes data. Derfor bliver både service og reparation udført efter bilfabrikkens forskrifter.
BOOK TID

Certificeret til el- og hybrid

Alle vores medlemmer er certificeret til service og reparation af el- og hybridbiler, og vi opdaterer løbende vores kompetencer og udstyr. Vi udfører både service og reparation efter bilfabrikkens forskrifter, så du bevarer fabriksgarantien og får landsdækkende garanti.
BOOK ESERVICE

Bilsalg og værksted

Hos CarPeople kan du finde dét, du har brug for: service og reparation af høj kvalitet samt et stort udvalg af nyere brugte biler.

 • VÆRKSTED

  SERVICE OG REPARATION

  Vi håndterer både små og store reparationer, håndterer forsikringssager og samarbejder med anerkendte leverandører til fx undervognsbehandling. Ønsker du økonomisk overblik, kan du tegne en attraktiv service- og reparationsabonnement.
  BOOK TID
 • BILSALG

  NYERE, BRUGTE BILER

  Gå på opdagelse i det store udvalg af nyere, brugte biler og find din drømmebil. Vi har et stort udvalg af biler på lager og de erfarne og kompetente forhandlere står altid klar med et godt råd, hvis du har spørgsmål om bilkøb.
  FIND DIN BIL
VÆRKSTED

Vi er landsdækkende

Med mere end 60 medlemmer fordelt i hele landet er du tæt på din lokale CarPeople. Du er velkommen til at kigge forbi og få et godt råd eller book tid online.
FIND VÆRKSTED
Bonus title: Vi er CarPeople.<br>Navnet forpligter.

Kør ind til det lokale CarPeople-værksted, når du skal:

 • have serviceret eller repareret din bil.
 • skal have et fair tilbud på et serviceeftersyn eller en reparation.
 • have ordnet et stenslag, en revne eller hvis frontruden skal udskiftes.
 • købe eller have skiftet og opbevaret dæk.
 • have efterset dit aircondition- eller klimaanlæg.
 • have bilen klargjort til syn.
 • have finansieret dit værkstedsbesøg.

 

Find værksted